MIJN KIJK OP KLEDIJ

Mijn kijk op kledij.

 

 

Ik hou van kleren maken, spelen met stoffen, afwerkingstechnieken en vormen. Patronen aanpassen, uitdagingen aangaan, elk lichaam tot zijn recht laten komen, puzzelen tot het kledingstuk als gegoten zit. Creatief zijn, aandacht voor afwerking en praktisch ingesteld.

 

Jij wil een kledingstuk dat niet zomaar uit een rek is geplukt...

 

Jij wil schitteren in iets uniek...

 

 

Jij hebt een lichaam, anders dan dat van anderen. Een beetje rebels en asymmetrish. Een model dat extra aandacht verdient...

 

Jij wil kleding die je vlot kan aan- en uittrekken, die rekening houdt met jouw leven in een rolstoel, als sondegebruiker, als persoon met een fysieke beperking....

Special for you doet functionele aanpassingen van bestaande kleding en maakt kleding en ontwerpen die rekening houden met je unieke vormen.

 

Special for you is er voor élke man en vrouw die op zoek is naar een originele garderobe die zijn/haar levensstijl weerspiegelt.

Samen gaan we op zoek naar de juiste kleuren, de snit die je bevalt. Kleding naar jouw smaak en gericht op jouw wensen.

 

 

 

 

 

Mijn verhaal.

 

Achtentwintig jaar geleden maakte ik uit een oud laken mijn eerste broek. Mijn passie voor kleren maken was geboren. Elk volgend kledingstuk dat ik maakte had een extra moeilijkheid, een andere afwerkingstechniek. Mijn vaardigheden breidden zich uit en ik waagde me aan het aanpassen van patronen.

Mijzelf uitdagen qua afwerking en pasvorm, dat deed ik 22 jaar lang. Zes jaar geleden besloot ik intensief lessen en opleidingen naaien en patroontekenen te volgen. Een hobby groeide zo stilaan uit tot een nieuwe beroepskeuze. Een boeiende stageperiode volgde waarbij mijn patronen en kledingstukken deskundig werden beoordeeld door kleermakers die al jaren in het vak zitten. De goesting om zelfstandig te beginnen werd steeds groter, en nu is het eindelijk zover!

Met "Special for you" wil ik zorgen dat iedereen comfortabel én modieus gekleed gaat. Het maakt niet uit welke lichaamsvorm of maat je hebt. Samen een ontwerp creëren dat als gegoten zit. Een speciaal kledingstuk én speciaal voor jou!

 

Copyright © All Rights Reserved