HOE WERKEN WIJ

HOE WERKEN WIJ

 

Ik vertrek vanuit jouw idee, tekening of foto en maak het kledingstuk naar jouw wensen. Geen inspiratie? Ik help je bij het zoeken naar het gepaste model.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen de mogelijkheden en geef ik je een richtprijs, ga je hiermee akkoord, dan neem ik je maten.

Indien nodig maak ik een proefversie van je kledingstuk, dit moet gepast worden. De nodige aanpassingen worden gedaan en eventueel volgt er nog een pasbeurt voordat het kledingstuk uit de goede stof gemaakt wordt. Voordat de zoom ingelegd wordt, kom je nog eens passen. Afhankelijk van de moeilijkheid van het gekozen model is een extra pasbeurt nodig.

 

WAT HEEFT SPECIAL FOR YOU TE BIEDEN?

 

  • VOOR VROUWEN: alle mogelijke kledingstukken op maat gemaakt, functionele aanpassingen van bestaande kledij

 

  • VOOR MANNEN: uitsluitend hemden en broeken op maat, functionele aanpassingen van bestaande kledij

 

  • VOOR KINDEREN:feest-en andere kleding op maat, functionele aanpassingen van bestaande kledij

 

  • VOOR DOE-HET-ZELVERS: hou jij ook van naaien en maak je liever zelf je kleren? Special for you tekent een patroon op jouw maat of past een bestaand patroon aan.

 

  • VOOR LEERGIERINGEN: binnenkort geef ik workshops patroontekenen en naaien. Hou de website in het oog, of volg ons op facebook. Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden van de workshops? Stuur dan een mailtje naar: info@specialforyou.be

 

Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak. Bij mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen kom ik graag langs.

Met "Special for you" wil ik zorgen dat iedereen comfortabel én modieus gekleed gaat. Het maakt niet uit welke lichaamsvorm of maat je hebt. Samen een ontwerp creëren dat als gegoten zit. Een speciaal kledingstuk én speciaal voor jou!

 

Copyright © All Rights Reserved